Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Χάσαμε στις ευρωεκλογές γιατί έγιναν λάθη – Υπάρχει λάθος στη στρατηγική

Κουρουμπλής: Χάσαμε στις ευρωεκλογές γιατί έγιναν λάθη – Υπάρχει λάθος στη στρατηγική
Η διαφορά είναι κοντά 10 μονάδες δεν είναι απλό  το ποσοστό είπε ο κ.Κουρουμπλής
Για λάθη κυρίως στη στρατηγική που στοίχισαν και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2019 έκανε λόγο ο Π. Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απλό το ποσοστό των σχεδόν 10 μονάδων με το οποίο κέρδισε η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Χάσαμε γενικά γιατί υπήρξαν λάθη, δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος.
Η διαφορά είναι 10 μονάδες κοντά, δεν είναι απλό το ποσοστό.
Υπάρχει λάθος στη στρατηγική» υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι ένα από αυτά τα λάθη ήταν και η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης.
«Εκεί εντοπίζω το ζήτημα, ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που πρέπει να αρθρωθεί σε αυτόν τον πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές.
Κατόρθωσε ο Μητσοτάκης χωρίς να πει τίποτα στη μεσαία τάξη, να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι η αιτία όλου του κακού για τη μεσαία τάξη.
Ότι έχει ευθύνες και ο Τσίπρας για τη μεσαία τάξη δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση αλλά δεν είναι η αιτία όλου του κακού» επεσήμανε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος έβαλε και κατά στελεχών της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «υπήρξαν κάποιοι που έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι η διαφορά ήταν μικρή».
Στην ερώτηση, δε, ποιοι είναι αυτοί, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε «αυτοί που τα έλεγαν, εγώ έτρεχα στην επαρχία. Αυτά θα βρεθούν».
Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο κ.Κουρουμπλής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά απαντώντας «εγώ είμαι μαχόμενος πολιτικός και δεν παραιτούμαι εύκολα. Θα έχω μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα του πω ορισμένα πράγματα και από εκεί και πέρα θα το σκεφτώ και θα το ανακοινώσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης