Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κανένα θεσμικό παιχνίδι με τη Δικαιοσύνη – Στις εκλογές θα κριθούν τα προγράμματα των κομμάτων

Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κανένα θεσμικό παιχνίδι με τη Δικαιοσύνη – Στις εκλογές θα κριθούν τα προγράμματα των κομμάτων
Δεν μπορέσαμε να συγκροτήσουμε έγκαιρα ένα προοδευτικό μέτωπο για τις μεταμνημονιακές ανάγκες της κοινωνίας είπε ο κ.Παπαδόπουλος
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν παίζει κανένα θεσμικό παιχνίδι με τη Δικαιοσύνη διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην αλλαγή της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και σπάζοντας το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Παπαδόπουλος έκανε λόγο «έλασσον» ζήτημα μπροστά στα «μεγάλα ζητήματα μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης ιδεών, για αυτά που πραγματικά αφορούν το λαό και τη πορεία της χώρας».
«Είχαμε καταλήξει ότι οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνονταν στη λήξη της συνταγματικής θητείας μας.
Η κυβέρνηση δεν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού, και μέσα στα συνταγματικά πλαίσια αποφάσισε εθνικές εκλογές αλλά και την αλλαγή στη σύνθεση των Ανώτατων δικαστηρίων.
Πρέπει να πάμε με απόλυτη ψυχραιμία στις εκλογές, και να αντιμετωπίσουμε το κάθε κόμμα για το πως θέλει την Ελλάδα της νέας εποχής» είπε ο κ.Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι η επιλογή της 7ης Ιουλίου έγινε προκειμένου να ολοκληρωθούν ομαλά και κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις
Αναφερόμενος στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως ο λόγος που αποδοκιμάστηκε στις κάλπες η κυβέρνηση από τους πολίτες, είναι ότι δεν μπόρεσε να συγκροτήσει εγκαίρως ένα προοδευτικό μέτωπο που θα απαντήσει στις μεταμνημονιακές ανάγκες της κοινωνίας.
Ερωτηθείς για τις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε μια κυβέρνηση «κουρελού» αποτελούμενη από μία μίξη ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ που ίσως εξόργισαν τους ψηφοφόρους, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «το κεντρικό ζήτημα για όλες τις πολιτικές δυνάμεις είναι με ποιες ιδέες για τη πορεία της χώρας μετά τις εκλογές θα πάμε», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας τη Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο κ. Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε από τη ψήφο του λαού και για ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων της κυβέρνησης, χωρίς να πει αν είναι υπουργοί ή βουλευτές.
«Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν.
 Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο» είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης