Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ατού της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης – Τη διατήρησε ενωμένη, την ανανέωσε και τη διεύρυνε

Θεοδωρικάκος: Ατού της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης – Τη διατήρησε ενωμένη, την ανανέωσε και τη διεύρυνε
Είτε είναι αυτοδύναμη η ΝΔ είτε όχι, θα απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Την θέση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το ατού της ΝΔ διατύπωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στο τι ήταν αυτό που οδήγησε στη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και στον θρίαμβο της ΝΔ.
«Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, θα σας το πω με τρεις λέξεις: τα ψέματα, η υπερφορολόγηση και οι Πρέσπες.
Νομίζω ότι είναι οι τρεις τίτλοι της αποτυχίας της συριζαϊκής διακυβέρνησης.
Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση και την υπερψήφιση της ΝΔ, το ατού της ΝΔ πιστεύω ότι λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να διατηρήσει απολύτως ενωμένη την παράταξη, να την ανανεώσει και να την διευρύνει» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.
Όσον αφορά τη στρατηγική της ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών ο κ.Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι
Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εν όψει των εθνικών εκλογών, ο Τάκης «η ΝΔ θα επιδιώξει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για μας, αλλά σε κάθε περίπτωση, σε κάθε περίπτωση, είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, θα απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας σε όλες τις προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα έχουν μπει μέσα στη Βουλή».
«Καθώς και σε πρόσωπα ξεχωριστά που θα θελήσουν να συνδράμουν στο πολύ δύσκολο έργο της αναγέννησης της χώρας» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης