Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας επείγεται για ακόμα ένα debate ας κάνει νωρίς τις εκλογές

Χατζηδάκης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας επείγεται για ακόμα ένα debate ας κάνει νωρίς τις εκλογές
Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση επιβαρύνεται η χώρα, ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης
Mε τη ΝΔ θα υπάρξει αυτομάτως ανάσα από τους φόρους, υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, κατηγορώντας τους κυβερνώντες πως  «είναι εραστές των υψηλών φόρων και των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων».
Ο κ. Χατζηδάκης, όπως μεταδίδει το skai.gr, τόνισε πως «επιμένουμε στην άμεση μείωση των φόρων και εισφορών» και σημείωσε ότι η κυβέρνηση ειρωνεύεται τη ΝΔ για την πολιτική της στη μείωση των φόρων.
Μάλιστα, για την τροπολογία της μη μείωσης του αφορολόγητου που θα φέρει η ΝΔ την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, ανέφερε ότι δεν μπορεί να παριστάνει η κυβέρνηση το παλικάρι της φακής και πως αν πραγματικά θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα την τροπολογία.
Κάνοντας αναφορά στο ντιμπέιτ σημείωσε ότι έχουν κάνει ήδη 40 ντιμπέιτ στη Βουλή που τα αποτελέσματά τους φαίνονται στις δημοσκοπήσεις, προσθέτοντας ότι αν ο κ. Τσίπρας επείγεται για ακόμα ένα ντιμπέιτ ας κάνει νωρίς τις εκλογές για να τελειώσουμε και με το ντιμπέιτ και με τις εκλογές και με τις πολιτικές αλλαγές.
Σχετικά  με την πρόταση μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ εναντίον του Π. Πολάκη, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια πρόσκληση για ένα νέο ξεκίνημα και ένα νέο πλαίσιο για μια χώρα που θα αναπνεύσει από την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης.
Κατά τον ίδιο, όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση επιβαρύνεται η χώρα γιατί δηλητηριάζει συνολικά την κοινωνία με τη στάση της.
Τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση έδειξε απίστευτη αλαζονεία και κυνισμό και ότι έπαιξε πολιτικό θέατρο πάνω στους νεκρούς από τις φωτιές στο Μάτι και συμπλήρωσε πως «την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι είναι κυβέρνηση των πολλών αλλά ''είναι κυβέρνηση των Πολάκηδων''».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης