Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Στην Κρήτη ο Τσίπρας, στην Τήνο ο Μητσοτάκης

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Στην Κρήτη ο Τσίπρας, στην Τήνο ο Μητσοτάκης
Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών
Ανάσταση στο χωριό Ροδάκινο στη νότια Κρήτη, έκανε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.
Σήμερα (28/4), ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί στρατόπεδο στον νομό Λασιθίου.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός στο πασχαλινό του μήνυμα μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο Γολγοθάς των μνημονίων και της επιτροπείας είναι πίσω μας».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρασε οικογενειακά την Ανάσταση στην Τήνο, δηλώνοντας μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για το Πάσχα ότι «ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει.
Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία νέα πιο αισιόδοξη εποχή».
Στην Καλαμάτα πέρασε τις ημέρες αυτές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, ο οποίος μετά την Ανάσταση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, μεταξύ άλλων ευχήθηκε «το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους Πολίτες της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται, έχοντας πάντα κατά νου ότι αυτά επιβουλεύονται, κατ’ ουσίαν και κατ’ αποτέλεσμα, τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό».
Στον Δραπανιά Κισσάμου έκανε Ανάσταση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στη Λιβαδειά.
Τέλος, στην Αθήνα έμειναν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης