Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Να μας διακρίνει μεγαλύτερη σοβαρότητα απέναντι στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει στο συλλογικό εγχείρημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ

Χαρίτσης: Να μας διακρίνει μεγαλύτερη σοβαρότητα απέναντι στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει στο συλλογικό εγχείρημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν πολιτεύεται ο καθένας μόνος του», σημειώνει ο Α. Χαρίτσης
«Η κατεύθυνση δεν μπορεί να είναι άλλη από τη σταδιακή αποκατάσταση των απωλειών», τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Α. Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εποχή», κάνοντας αναφορά στα μέτρα που πιθανώς ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.
Ο ίδιος υπογραμμίζει την ανάγκη να ιεραρχηθούν οι ανάγκες και «να εστιάσουμε εκεί όπου οι παρεμβάσεις θα έχουν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα».
«Δεν θα πάμε σε φοροελαφρύνσεις για τους πλούσιους όταν τα ασθενέστερα στρώματα έχουν υποστεί τέτοια καταστροφή», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο κ. Χαρίτσης, με αφορμή το πρόσφατο επίμαχο σχόλιο του κ. Πολάκη, συνιστά στα κυβερνητικά στελέχη την ανάγκη «να μας διακρίνει μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει στο συλλογικό εγχείρημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
Όπως επισημαίνει «δεν  πολιτεύεται ο καθένας μόνος του.
Άρα να είμαστε πιο μετρημένοι, πολιτικοί και σοβαροί στις τοποθετήσεις μας».
Ασκώντας κριτική στο πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Χαρίτσης αναφέρει πως «είναι εξόφθαλμα νεοφιλελεύθερο, παραπέμπει σε έναν σκληρό νεοφιλελευθερισμό προηγούμενων περιόδων, που είδαμε στην Ευρώπη τις δεκαετίες ΄80 και ΄90 και που πλέον και εκεί θεωρείται παρωχημένος, ακόμη και από συντηρητικές δυνάμεις».
Για τη στάση του ΚΙΝΑΛ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός χαρακτηρίζει «ιστορικό ατόπημα να συμπορευθεί με τη Δεξιά», γεγονός που όπως σημειώνει βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών της χώρας.
«Πρόκειται για σφάλμα ιστορικών διαστάσεων που θα το πληρώσει», τονίζει ο κ. Χαρίτσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης