Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Χτύπημα νοκ άουτ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την παραπαίουσα κυβέρνηση Τσίπρα

Κουμουτσάκος: Χτύπημα νοκ άουτ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την παραπαίουσα κυβέρνηση Τσίπρα
Οι ευρωπαϊκές εκλογές έχουν ξεκάθαρα δημοψηφισματικό χαρακτήρα υποστήριξε οκ.Κουμουτσάκος
Την εκτίμηση πως το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών «θα είναι χτύπημα νοκ άουτ στην παραπαίουσα κυβέρνηση πριν από τις εθνικές εκλογές» διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Οι εκλογές έχουν κρίσιμη σημασία για την Ευρώπη, καθώς κρίνεται η κοινή μας πορεία από την επιρροή που θα έχουν οι λαϊκιστικές και ευρωφοβικές δυνάμεις.
Επιπρόσθετα για τη χώρα μας, όμως, έχουν ξεκάθαρα δημοψηφισματικό χαρακτήρα, όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θα είναι η απάντηση των πολιτών στη συστηματική κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» ο κ.Κουμουτσάκος.
Ερωτηθείς για τα εθνικά θέματα ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι «δεσμεύσεις για μείζονα εθνικά ζητήματα, ελάχιστα πριν το τέλος της κυβερνητικής θητείας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές» ενώ σχετικά με την ένταση τις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας τόνισε ότι «η γεωπολιτική συγκυρία δημιουργεί παράθυρο ευκαιρίας για τη χώρα μας προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή», επισημαίνοντας πάντως ότι «πρέπει να αποφύγουμε την υπεραισιοδοξία».
«Χρειάζεται προσοχή, διότι δεν γνωρίζουμε για πόσο θα μείνει αυτό το παράθυρο ανοικτό και συνολικά τι επιπτώσεις θα υπάρξουν.
Οφείλουμε να παρακολουθούμε στενά και να αναπροσαρμόζουμε τις τακτικές μας κινήσεις διεκδικώντας το καλύτερο για τη χώρα μας» είπε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης