Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Όσα κοσμητικά επίθετα κι αν βάλει ο Τσίπρας πρόκειται για μια τυχοδιωκτική συμμαχία

ΚΚΕ: Όσα κοσμητικά επίθετα κι αν βάλει ο Τσίπρας πρόκειται για μια τυχοδιωκτική συμμαχία
Τι αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας
«Όσα κοσμητικά επίθετα κι αν βάλει ο κ. Τσίπρας στη συμμαχία που φτιάχνει, πρόκειται για μια τυχοδιωκτική συμμαχία που γίνεται με στελέχη που έχουν διακριθεί στο αντιλαϊκό έργο, με γυρολόγους της πολιτικής κι απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με υπηρέτες του κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ακόμη και με φίλους του Αμβρόσιου», αναφέρει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «πρόκειται για μια συμμαχία που θέλει να εγκλωβίσει το λαό σε μια κάλπικη αντιπαράθεση με τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, για να κρύψει την ταύτιση μαζί τους στην πολιτική της φτωχοποίησης του λαού και των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ, που τροφοδοτεί την ακροδεξιά και το φασισμό».
«Αυτή η ταύτιση φάνηκε και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης», προσθέτει το ΚΚΕ και σημειώνει ότι «παρά τις επιμέρους διαφορές τους και οι δύο αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ για πλήρη κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, έτσι ώστε για ΌΛΑ τα αδικήματα - κι όχι για μερικά - οι υπουργοί να αντιμετωπίζονται, όπως οι απλοί πολίτες, να σταματήσουν τα παιχνίδια με την ερμηνεία του Συντάγματος και να πάψει ο αποφασιστικός ρόλος της εκάστοτε κυβερνητικής πλειοψηφίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης