Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος: Θα σταθούμε απέναντι στη φασιστική απειλή

Ηλιόπουλος: Θα σταθούμε απέναντι στη φασιστική απειλή
Η αποφασιστικότητα των ανθρώπων να σταθούν απέναντι στη φασιστική απειλή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος
Η αποφασιστικότητα των ανθρώπων να σταθούν απέναντι στη φασιστική απειλή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, δήλωσε σήμερα (10/4/2019) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.
Με ανακοίνωσή στην προσωπική του σελίδα στο «Facebook», ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο χειροκρότημα των σπουδαστών και σπουδαστριών στο χθεσινό debate, με αφορμή την τοποθέτησή του για τον Ηλία Κασιδιάρη.
«Χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου με ρώτησε αν θα δεχόμουν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή την υποψηφιότητά του για τον Δήμο.
Προφανώς, δεν θα δεχθώ να συζητήσω ποτέ μαζί του.
Με νεοναζί δολοφόνους δεν κάνουμε κανέναν διάλογο.
Ακόμα περισσότερο όμως, προσδοκώ ότι σύντομα δεν θα μας απασχολεί η παρουσία του Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η νέα σελίδα στη σχέση του με το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα.
Το αυθόρμητο χειροκρότημα των σπουδαστών και σπουδαστριών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όταν ολοκλήρωνα αυτή τη φράση υπήρξε η πιο όμορφη στιγμή της χθεσινής μέρας.
Είναι εκείνες οι στιγμές που ο φόβος εξοβελίζεται και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων να σταθούν απέναντι στη φασιστική απειλή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Για ζωντανές γειτονιές μίας ανοιχτής πόλης που θα χωρά τους πάντες εκτός από τους εχθρούς της ελευθερίας.
Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε σε όλους και όλες που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας, το οφείλουμε στον Παύλο Φύσσα που σήμερα θα γινόταν 40 ετών», ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης