Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Εικόνες απόγνωσης στο Γαλάτσι – Ο πολιτικός «αχταρμάς» που διαμορφώνει ο Τσίπρας έχει συνέπειες

Χρηστίδης: Εικόνες απόγνωσης στο Γαλάτσι – Ο πολιτικός «αχταρμάς» που διαμορφώνει ο Τσίπρας έχει συνέπειες
"Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί κανείς να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών", τόνισε ο Π. Χρηστίδης
«Οι χθεσινές εικόνες στο Γαλάτσι είναι εικόνες απόγνωσης», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας  στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98.9.
Πρόσθεσε πως «ανάμεσα σε πολλούς που προέρχονται από διαφορετικά κόμματα ήταν και η κ. Κουντουρά να φωτογραφίζεται περιχαρής με πάρα πολλούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος δίνει μια μάχη απέναντι στην ακροδεξιά».
«Να θυμηθούμε την πορεία της κα. Κουντουρά: ΝΔ, ΑΝ.ΕΛΛ, ΣΥΡΙΖΑ.
Ποια μάχη προοδευτικών δυνάμεων μπορεί να εκπροσωπήσει η κα. Κουντουρά η οποία σήμερα κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά και μόνο σε μια ανταλλαγή η οποία έγινε έτσι ώστε ο ένας να κρατήσει την εξουσία και ο άλλος να κρατήσει την καρέκλα που δίνει η εξουσία;
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί κανείς να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών», είπε χαρακτρηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, «αυτός ο “αχταρμάς” ο πολιτικός που διαμορφώνει ο κ. Τσίπρας έχει συνέπειες στην πορεία της χώρας.
Έχει συνέπειες όπου η κα. Παπακώστα βγαίνει και λέει ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου, η κα. Γεροβασίλη λέει ότι είναι ένας πολύ καλός νόμος και οι πολίτες δε νιώθουν ασφάλεια στο σπίτι τους».
Περαιτέρω, ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως «εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τους πάντες, πάντα και παντού.
Είτε αυτό έχει να κάνει με μια υπόθεση που αφορά τη φαρμακευτική δαπάνη και συγκεκριμένες εταιρίες, είτε έχει να κάνει με τον κ. Πετσίτη και τον ρόλο του μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου όπως αποδεικνύεται από μια σειρά φωτογραφιών που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «σε  όλες τις κορυφαίες στιγμές του ΣΥΡΙΖΑ της τελευταίας περιόδου, ο κ. Πετσίτης ήταν εκεί, δίπλα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά, χαμογελαστός και πρέπει κάποια στιγμή να μας απαντήσουν και από το Μέγαρο Μαξίμου πώς ένας άνθρωπος ο οποίος αμειβόταν με 500 ή 600 ευρώ με την επαγγελματική πορεία την οποία είχε μέχρι πριν από 4 χρόνια, με μοναδικό διαβατήριο τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε να παίρνει χιλιάδες ευρώ.
Όλο αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να απαντηθεί».
Αναφερόμενος στα Εξάρχεια, τόνισε ότι προβλήματα «υπάρχουν όλες τις τελευταίες δεκαετίες και σε αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε κρίσιμες επιλογές δεν υπήρχε η απαραίτητη πολιτική βούληση».
«Εμείς έχουμε τη βούληση, εφόσον όλοι πια έχουν ρίξει τις μάσκες τους», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες δεκαετίες, όποτε γίνονταν συλλήψεις, πήγαινε έξω από την ΓΑΔΑ και ζητούσε όποιος συλλαμβανόταν να βγει έξω, χωρίς να κριθεί καν αν είναι αθώος ή ένοχος.
Κανείς δεν το ξεχνά και είναι ένα μάθημα για το πώς πρέπει να πορευθούμε.
Η σκέψη μας είναι σε όσους προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους,είτε είναι οι δικαστές και εισαγγελείς, είτε είναι οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί οι οποίοι με ενα μισθό 700 και 800 ευρώ πηγαίνουν και ρισκάρουν την ζωή τους για να νιώσει ο Έλληνας ότι αποδίδεται δικαιοσύνη.
Αυτό συνέβη πριν λίγες μέρες στα Εξάρχεια».
Υπογράμμισε ότι  «κάποια πράγματα είχαν μπει σε σειρά με δικές μας κυβερνήσεις» και πως «ο Μ. Χρυσοχοϊδής σε αυτήν την κατεύθυνση είχε κάνει συγκεκριμένες επιλογές, έτσι ακριβώς λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια και η προστασία του πολίτη είναι ένα προοδευτικό δικαίωμα κατοχυρωμένο στο σύνταγμα εμείς θα πορευτούμε και την επόμενη μέρα,εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την εντολή».
Ανέφερε ακόμη ότι «το πρόβλημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα Εξάρχεια», αλλά με τη χώρα.
Μιλώντας για τον Π. Γερουλάνο, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «έχει πάρει πρωτοβουλία για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα τα οποία είναι πολλά και στο κέντρο της Αθήνας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης