Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Κυβέρνηση «κουρελού» σε ένα κοινοβούλιο «κουρελού»

tags :
Ποτάμι: Κυβέρνηση «κουρελού» σε ένα κοινοβούλιο «κουρελού»
ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν δημιουργήσει όχι μόνο μια κυβέρνηση «κουρελού» αλλά και ένα κοινοβούλιο «κουρελού», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, τη χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», αναφέροντας ότι για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας οι μεταγραφές βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαγορά και συναλλαγή, ενώ οι μεταγραφές βουλευτών στη ΝΔ είναι δικαίωμα.
«Επιμένει ο κ. Μητσοτάκης να υπερασπίζεται τις μεταγραφές εν ενέργεια βουλευτών σε άλλα κόμματα!
Μπορεί το 80% των Ελλήνων να θεωρεί αντιδημοκρατική αυτή την πρακτική, ο αρχηγός της ΝΔ όμως λέει ότι μπορεί ένας βουλευτής να αλλάζει έδρανο στη Βουλή, αρκεί να καταλήγει στο δικό του κόμμα!
Η έκπληξή μας είναι διπλή γιατί στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί για πολιτική εξαγορά τους βουλευτές που προχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία του κ. Τσίπρα.
Επιμένει, δηλαδή, στο παράδοξο: οι μεταγραφές βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαγορά και συναλλαγή - οι μεταγραφές βουλευτών στην ΝΔ είναι δικαίωμα!», ανέφερε στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη.
«Εμείς θα επιμείνουμε.
Η πρακτική του κ. Μητσοτάκη, της κ. Γεννηματά και του κ. Τσίπρα να μεταγράφουν εν ενεργεία βουλευτές έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.
Και έχουν δημιουργήσει όχι μόνο μια κυβέρνηση “κουρελού” αλλά και ένα κοινοβούλιο “κουρελού”», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης