Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ιδεολογικός αχταρμάς - Προοδευτικό δικαίωμα των πολιτών, η ασφάλεια

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ιδεολογικός αχταρμάς - Προοδευτικό δικαίωμα των πολιτών, η ασφάλεια
Ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τις ιδεοληψίες και να πράξει αυτό που πρέπει
«Είναι προοδευτικό δικαίωμα, κατοχυρωμένο στο Σύνταγμα η ασφάλεια των πολιτών», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης για τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια, ενώ πρόσθεσε ότι «πρέπει να αφήσει τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και να πράξει αυτό που πρέπει να πράξει».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό NEOEPSILON ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «δεν είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τα Εξάρχεια, απλά αυτό το οποίο είδαμε χθες να εξελίσσεται στα Εξάρχεια είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία πολλά χρόνια στο κέντρο της Αθήνας».
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι χρειάζεται αλλαγή στην αντίληψη.
«Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι μόνο το επιχειρησιακό, στο οποίο έχουν μείνει αστυνομικοί, χωρίς ασύρματους, αστυνομικοί χωρίς υλικά προστασίας, αστυνομικοί και λιμενικοί χωρίς να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους επαρκώς.
Είναι το θέμα ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ιδεολογικός αχταρμάς, άλλο λέει για το νόμο Παρασκευόπουλου η κυρία Παπακώστα, άλλο λέει η κυρία Γεροβασίλη.
Η κυρία Παπακώστα, που είναι αναπληρώτρια υπουργός, λέει ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου πρέπει να αλλάξει, η κυρία Γεροβασίλη λέει ότι είναι ένας άριστος νόμος, τι συμπέρασμα λοιπόν να βγάλουν οι αστυνομικοί, οι πολίτες που παρακολουθούν.
Όταν βλέπουν ότι αυτοί που συλλαμβάνονται πριν από τέσσερα χρόνια, μετά από τέσσερα χρόνια τους βλέπουν έξω να ξανακάνουν κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης