Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Στα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Κούλογλου: Στα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
Η Γεννηματά έχει προσυμφωνήσει με τον Μητσοτάκη για συγκυβέρνηση υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση ότι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και κληθείς να σχολιάσει τις εκτιμήσεις του Γ. Κύρτσου ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα κινηθεί στα επίπεδα του 28% με 29% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Κούλογλου είπε ότι «ο κ.Κύρτσος πέφτει συχνά έξω».
«Είχε χαρακτηρίσει δημοκράτη τον Ορμπαν και μετά το ΕΛΚ πήγε να τον διαγράψει.
Τα προγνωστικά μου είναι λίγο πιο αισιόδοξα από του Αδ. Γεωργιάδη που μίλησε για διαφορά 3,5% υπέρ της ΝΔ.
Η διαφορά κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, τρία πάνω-τρία κάτω, και ακόμη δεν έχουν τεθεί τα διλήμματα των εκλογών.
Αναφέρομαι σε μετρήσεις που έχω υπόψιν μου και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας» είπε ο κ.Κούλογλου, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπάρχει «προσυμφωνία» μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά για συγκυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές.
«Υπάρχει μια μερίδα στο ΚΙΝΑΛ που δεν θέλει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.
Αλλά η κα Γεννηματά έχει προσυμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη.
Η κα Καϊλή μου το είπε καθαρά σε μια πρόσφατη τηλεοπτική μας αντιπαράθεση ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τη ΝΔ.
Έχουμε στρατηγική σύγκλιση των ηγεσιών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ σε πείσμα των εξελίξεων στο ευρωπαϊκό επίπεδο όπου έχουμε στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά» είπε ο κ.Κούλογλου.
Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη, ο κ.Κούλογλου τόνισε ότι δεν έχει δει κανένα στοιχείο που να συνδέει τις οικονομικές δοσοληψίες του κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση.
«Ένας συμμαθητής του κ. Παππά έγινε πλούσιος, γίνεται δικαστική έρευνα, αλλά δεν υπάρχει πολιτικό θέμα.
Πολιτικό θέμα θα προκύψει από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί αντιπερισπασμό» είπε ο κ.Κούλογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης