Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Να διαλευκανθεί η υπόθεση Πετσίτη χωρίς αστερίσκους

Δανέλλης: Να διαλευκανθεί η υπόθεση Πετσίτη χωρίς αστερίσκους
Καταφερτζής ο Πετσίτης, αξιοποιεί και εκμεταλλεύεται τις υψηλές του γνωριμίες υποστήριξε ο κ.Δανέλλης
Να διαλευκανθεί η υπόθεση Πετσίτη χωρίς αστερίσκους ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής  Σπ. Δανέλλης, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντήσει η Δικαιοσύνη».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ.Δανέλλης χαρακτήρισε «καταφερτζή» τον κ.Πετσίτη, ο οποίος όπως είπε, «αξιοποιεί και εκμεταλλεύεται - με τον καλύτερο γι' αυτόν τρόπο και τον χειρότερο για όλους τους άλλους - τις υψηλές τους γνωριμίες και έχει αυτές τις εμφανίσεις που φαίνεται η ποιότητα και η καλλιέργειά του και από την αισθητική την οποία διαθέτει».
Στο σχόλιο ότι «ο καταφερτζής δεν μπήκε μόνος του στο Μέγαρο Μαξίμου», ο κ. Δανέλλης απάντησε ότι «ξέρετε πολύ καλά, ότι στενοί σας φίλοι μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε χώρο. Εδώ υπάρχουν ζητήματα τι αέρα δίνεις στους φίλους σου».
Ερωτηθείς για το εάν ο Νίκος Παππάς έχει ευθύνη, ο κ.Δανέλλης είπε ότι «στις προσωπικές μας σχέσεις βεβαίως και έχουμε ευθύνη για τα κριτήρια και το πώς αντιλαμβανόμαστε την ποιότητα του φίλου μας. αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι ο κύριος Παππάς ενέχεται σε οποιοδήποτε σκάνδαλο».
Αναφερόμενος στο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» ο κ.Δανέλλης υπογράμμισε ότι υπάρχει.
«Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει σφραγίδα δωρεάς προς την Αριστερά για αυτό το ηθικό πλεονέκτημα.
Πρέπει να υποστηρίζεται και να αποδεικνύεται σε κάθε πράξη» υπογράμμισε ο κ.Δανέλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης