Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ
Στη Βουλή όλοι έλεγαν ότι πρέπει να τελειώσει η ιστορία με το Μακεδονικό αλλά κάποιος να πάρει την ευθύνη είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι στις εκλογές αυτές πρέπει ο κόσμος να εκλέξει σημαντικούς ανθρώπους να μας εκπροσωπήσουν επάξια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Στις ευρωεκλογές δεν στέλνουμε αυτόν που κάνει την καλύτερη πάσα ή λέει την καλύτερη ατάκα.
Υπάρχουν υποψήφιοι με ουσιαστικές προτάσεις.
Παρά τα διχαστικά μηνύματα, πιστεύω ότι ο κόσμος θα αναζητήσει λύσεις σοβαρές και χρήσιμες για τη χώρα» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος προανήγγειλε ότι από αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου το Ποτάμι θα αρχίσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα από την Πελοπόννησο.
«Θα συναντήσουμε ανθρώπους, θα τους μιλήσουμε για τις προτεραιότητές μας για τη χώρα και τους στόχους μας για την Ευρώπη.
Θα γυρίσουμε με το βαν μας όλη τη χώρα μέχρι τη μέρα των εκλογών» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το Ποτάμι εξέπληξε το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, προτείνοντας 15 Έλληνες από 15 χώρες της ΕΕ.
«Θέλω να δώσουμε λόγο στα παιδιά που έφυγαν» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία και στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «στους διαδρόμους της Βουλής όλοι έλεγαν ότι πρέπει να τελειώσουμε την ιστορία με το Μακεδονικό αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη».
«Το Ποτάμι τόλμησε.
Οι μεταρρυθμιστές, εκσυγχρονιστές του ΚΙΝ.ΑΛ. τι έλεγαν όταν έβλεπαν στο βίντεο τις παλιές ατάκες του Ανδρέα Παπανδρέου για το Μακεδονικό, ατάκες που και ο ίδιος και ο Σημίτης αργότερα είχαν αποκηρύξει;
Χειροκρότησαν;
Πανηγύρισαν;» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως το Ποτάμι έχει θέσει στο φυλλάδιο του τις 5 προτεραιότητες της χώρας, οι οποίες, όπως είπε, είναι η βάση για τις όποιες μετεκλογικές συνεργασίες μετά τις εθνικές εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης