Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς και όχι διαμαρτυρίας στο ΣΥΡΙΖΑ

Γκιουλέκας: Θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς και όχι διαμαρτυρίας στο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν μας ενδιαφέρει να εισπράξουμε την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Γκιουλέκας
Την θέση ότι η ΝΔ θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με ψήφο εμπιστοσύνης προς αυτήν και όχι με ψήφο διαμαρτυρίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας.
«Αυτό αγωνιζόμαστε να κάνουμε και αυτό πιστεύουμε ότι θα είναι και το αποτέλεσμα και των ευρωεκλογών αλλά και των εθνικών εκλογών όποτε και αν στηθούν οι εθνικές κάλπες» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Γκιουλέκας.
«Επιδιώκουμε να κερδίσουμε θετικές ψήφους για τη Νέα Δημοκρατία με τις προτάσεις μας στην ελληνική κοινωνία.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να εισπράξουμε τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ -βεβαίως θα γίνει αυτό και βεβαίως γίνεται αυτό πάντοτε, απογοητευμένος κόσμος από το κυβερνών κόμμα στρέφεται σε άλλα κόμματα- κυρίως μας ενδιαφέρει να πείσουμε ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας. Και εκεί είναι ο πήχης που έχει βάλει ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης.
Βεβαίως είναι ψηλά ο πήχης γιατί μετά από αυτήν την καταστροφική τετραετία στην οποία η χώρα πέρασε από τη μηχανή του κιμά, διαλύθηκε το σύμπαν σε αυτή την τετραετία.
Υπήρχαν τεράστια προβλήματα και πριν αλλά βγαίναμε σε ένα ξέφωτο και ξαναβουλιάξαμε.
Εν πάση περιπτώσει μετά από όλα αυτά ο δικός μας πήχης είναι στο πώς μπορούμε να κερδίσουμε ολοένα και περισσότερες θετικές ψήφους υπέρ του προγράμματός μας υπέρ των προτάσεών μας» τόνισε ο κ.Γκιουλέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης