Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου: Έχουμε πεισμώσει - Θέλουμε να ανανεώσουμε την εντολή των πολιτών

Δούρου: Έχουμε πεισμώσει - Θέλουμε να ανανεώσουμε την εντολή των πολιτών
«Διεκδικούν την περιφέρεια άνθρωποι που βρέθηκαν επί μακρόν σε θέσεις ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, χωρίς να έχουν ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα έργου» υποστήριξε η Ρένα Δούρου
Αιχμές κατά του υποψήφιου για την Περιφέρεια Αττικής, Γιάννη Σγουρού, άφησε η Ρένα Δούρου.
«Διεκδικούν την περιφέρεια άνθρωποι που βρέθηκαν επί μακρόν σε θέσεις ευθύνης στην αυτοδιοίκηση, χωρίς να έχουν ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα έργου.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια για ένα τέτοιο πισωγύρισμα», τόνισε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό σταθμό «Kontra».
Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να ανανεώσουμε την εντολή των πολιτών για την παρουσία μας στο τιμόνι της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας μας, απέναντι σε εκείνους που θα την ξαναβυθίσουν σε απουσία από τα δημόσια δρώμενα.
Με τη "Δύναμη Ζωής", η Περιφέρεια Αττικής απέκτησε λόγο, ρόλο και παρουσία, από το γραφείο του Jean Claude Juncker στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέχρι εκείνο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo».
Αναφερόμενη στο έργο της θητείας της, η κ. Δούρου τόνισε ότι «υλοποιήσαμε μια σειρά από προωθητικές παρεμβάσεις στον πολιτισμό και τον μαζικό αθλητισμό, στην επιχειρηματικότητα και στις υποδομές, καθώς και στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, ως απάντηση στην κρίση Δημοκρατίας που βιώνουμε μαζί με την εθνική κρίση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης