Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης κατά Στουρνάρα για τη δίωξη στον Πάσχα: Δεν ντρέπεσαι να μην έχεις παραιτηθεί ακόμα;

Πολάκης κατά Στουρνάρα για τη δίωξη στον Πάσχα: Δεν ντρέπεσαι να μην έχεις παραιτηθεί ακόμα;
Ο Παύλος Πολάκης «επιτίθεται» στον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη δίωξη στελέχους της ΤτΕ για απλήρωτα προσωπικά δάνεια ύψους 800.000 ευρώ
Νέα επίθεση κατά του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την ποινική δίωξη εις βάρος στελέχους της ΤτΕ για απλήρωτα προσωπικά δάνεια 800.000 ευρώ.
«Δεν ντρέπεσαι να μην έχεις παρατηθεί ακόμα;» σχολιάζει ο κ. Πολάκης στην ανάρτηση του στο facebook απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα λόγω της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε στον Γιώργο Πάσχα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παραθέτει και το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κακουργήματα εις βάρος πρώην στελέχους της Εθνικής Τράπεζας και νυν προϊστάμενος της διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων εταιριών στην ΤτΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω στέλεχος -με την πολιτική των θαλασσοδανείων χωρίς διασφαλίσεις- εισέπραξε ποσό που αγγίζει με τους τόκους τα 800.000 ευρώ ενώ με συνεχείς καταχρηστικές παρατάσεις από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ στη τράπεζα.
«Η υπόθεση του δανειολήπτη τραπεζικού πήρε πλέον το δρόμο για τον ανακριτή ενώ φαίνεται να εμπλέκονται κι άλλοι στην αθρόα παροχή δανείων χωρίς κανένα έλεγχο από τους μηχανισμούς της τράπεζας.
Όσο για το συγκεκριμένο στέλεχος που διώκεται για απιστία κατά συρροή αλλά και για ηθική αυτουργία σε απιστία προφανώς "επιβραβεύτηκε" επιπλέον και με την με την τοποθέτησή του στην ΤτΕ» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης