Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος: Στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της

Ηλιόπουλος: Στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της
Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από μία δέσμευση, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος
Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από μία δέσμευση, δήλωσε σήμερα (19/3/2019) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τμήμα Τεχνικών Συνεργείων του τμήματος Κτιριακής Υποδομής του Δήμου Αθηναίων, όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για όσα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι.
Ο κ. Ηλιόπουλος βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους των τεχνικών συνεργείων που προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Αθηναίων σε πρακτικό επίπεδο παρά τη συνεχή υποβάθμιση της υπηρεσίας.
«Η στήριξη σε όλους αυτούς που κρατάνε την Αθήνα στα πόδια της είναι κάτι παραπάνω από μία δέσμευση, αποτελεί βασική μας αρχή», επεσήμανε ο κ. Ηλιόπουλος, αναδεικνύοντας την ανάγκη πραγματικής στήριξης της υπηρεσίας, ούτως ώστε η Αθήνα και οι άνθρωποι της να έχουν αυτό που τους αξίζει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης