Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αβραμόπουλος: Η εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης κατά της ΕΕ είναι στην πραγματικότητα κατά της ίδιας

Αβραμόπουλος: Η εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης κατά της ΕΕ είναι στην πραγματικότητα κατά της ίδιας
Ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενεργεί με πλήρη διαφάνεια"
«Η ειρωνεία στην εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης είναι ότι οι επιθέσεις κατά της ΕΕ είναι στην πραγματικότητα επιθέσεις κατά της ίδιας της Ουγγαρίας», υπογράμμισε  ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος.
«Aργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν», συμπλήρωσε ο Δ. Αβραμόπουλος,  σε συνέντευξή του στο ουγγρικό μέσο HVG, κάνοντας αναφορά στην εκστρατεία ενάντια στη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο από την κυβέρνηση Orban στον Τύπο, αλλά και με αφίσες κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, μέλος του ΕΛΚ ότι «υποστηρίζει τη μετανάστευση» στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου G. Soros,
Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενεργεί με πλήρη διαφάνεια, δεν πολιτικολογούμε κεκλεισμένων των θυρών και οι Ούγγροι πολίτες, αλλά και οι πολίτες ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξίζουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιολογίες».
Ακόμη, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι η Ουγγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όπως σημείωσε «η Ουγγαρία είναι μέλος του Συμβουλίου, δηλαδή συναποφασίζει στο πλαίσιο αυτού.
Η προσέγγισή της είναι επομένως αντιφατική: αφενός, εγκρίνει τις αποφάσεις μας και, αφετέρου, τις αμφισβητεί, και φτάνει ακόμα και στο να επιτεθεί σε αυτές».
Ο ίδιος μίλησε για «εξόφθαλμη παραπληροφόρηση» στην οποία η Επιτροπή απάντησε και έτσι θα συνεχίσει για να την ανασκευάσει.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι ζούμε στην εποχή της παραπληροφόρησης (fake news) . Ωστόσο, οι πολίτες της ΕΕ χρειάζονται αμερόληπτες και αντικειμενικές πληροφορίες.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ήθελα να δώσω αυτή τη συνέντευξη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους Ούγγρους να διαβάσουν τα λόγια μου, χωρίς παρερμηνείες», σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης