Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Εικόνα διάλυσης στο ΣΥΡΙΖΑ – Συνονθύλευμα η κυβέρνηση

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Εικόνα διάλυσης στο ΣΥΡΙΖΑ – Συνονθύλευμα η κυβέρνηση
Όσοι πηγαίνουν στον Τσίπρα τώρα θέλουν να αποτελέσουν τους πραιτοριανούς της επόμενης ημέρα είπε ο κ.Χρηστίδης
Για εικόνα διάλυσης στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης αναφερόμενος στα διάφορα περιστατικά συγκρούσεων ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα βλέπουμε τις αρρυθμίες, τις ανασφάλειες, τα προβλήματα -  που δεν είναι μόνο ιδεολογικά, αλλά είναι και στρατηγικά και προσωπικά- να αναδεικνύονται στους κόλπους της κυβέρνησης.
Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία αποτελεί ένα συνονθύλευμα.
Όσοι πηγαίνουν στον κ. Τσίπρα τώρα, θέλουν να αποτελέσουν τους πραιτοριανούς της επόμενης μέρας από την ήττα η οποία έρχεται.
Αυτό είναι κάτι που μια σειρά ανθρώπων, οι οποίοι στήριξαν τον κ. Τσίπρα στα πολύ δύσκολα, ακόμη και στις τούμπες που έκανε, το παρατηρούν και δημιουργεί ασφυξία.
Ο κόσμος ξέρει ότι είχε την ευκαιρία του ο κ. Τσίπρας το 2015, την είχε και αργότερα, δεν έκανε τη μεγάλη Κεντροαριστερά, επιχείρησε να κάνει ρεσάλτο, επιχείρησε να κάνει εξαγορές πολιτικές, επιχείρησε να κάνει διεμβολισμούς, οι οποίοι είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε ηθική και αυτό θα το πληρώσει» υποστήριξε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Χρηστίδης.
Ερωτηθείς για τη σημερινή δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ο κ.Χρηστίδης υποστήριξε πως «κινδυνεύουμε να χάσουμε μια μεγάλη ευκαιρία και μαζί με αυτή επτά χρόνια μέχρι να φτάσουμε στην επόμενη δυνατότητα Συνταγματικής Αναθεώρησης».
«Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχουμε καταθέσει όλες μας τις προτάσεις και σε αυτές τις προτάσεις θα έπρεπε και η κυβέρνηση, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση, να αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να έχουμε εθνική συνεννόηση γύρω από κρίσιμα ζητήματα.
Ο κ. Τσίπρας δυστυχώς παρουσιάζει τη συνταγματική αναθεώρηση ως μία ακόμη συζήτηση πρότασης νόμου ή κάποιου θέματος που πρέπει να συζητάμε πολύ γρήγορα και βιαστικά» είπε ο κ.Χρηστίδης, τονίζοντας ότι «η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, αλλά και μια σειρά ακόμη άρθρων, που έχουν συγκεντρώσει ευρύτατες πλειοψηφίες, δείχνουν ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε να συνεννοηθούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης