Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί – Δημοψήφισμα μετά τις εκλογές

Λεβέντης: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί – Δημοψήφισμα μετά τις εκλογές
Εάν το θέσει η επόμενη κυβέρνηση θα την στηρίξουμε χωρίς αντάλλαγμα καρέκλες της εξουσίας είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος έθεσε θέμα δημοψηφίσματος μετά τις εθνικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Λεβέντης είπε ότι εφόσον η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ένωση Κεντρώων θα τη στηρίξει χωρίς μάλιστα να περιμένει ανταλλάγματα και καρέκλες εξουσίας.
Ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι με την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, χάθηκε ένα ισχυρό όπλο που είχε η Ελλάδα στα χέρια της για να πιέζει για το όνομα ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα των προσλήψεων που έχουν εξαγγελθεί σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ.
«Όπου υπάρχει ανάγκη για προσλήψεις αυτές πρέπει να γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές.
Η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την άποψη ότι όσοι προσληφθούν πριν από τις εκλογές θα πρέπει να απολυθούν» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος σχετικά με τις ευρωεκλογές, τόνισε ότι «η μάχη θα δοθεί από την Ένωση Κεντρώων με πειθώ και προτάσεις για την Ευρώπη που θέλουμε».
«Η Ένωση Κεντρώων θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του στελέχη που προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους, αρκεί να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν πιστοί στις αρχές και στις αξίες της» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας πως είναι σε επαφές με 6, 7 βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης