Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Εκλογές τον Οκτώβριο – Δεν πιστεύω σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ

Θεοδωράκης: Εκλογές τον Οκτώβριο – Δεν πιστεύω σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ
Οι υπουργοί του παρελθόντος δεν μπορούν να φέρουν νέες λύσεις είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να πάει μέχρι τέλους και να στήσει τις κάλπες των εθνικών εκλογών τον Οκτώβριο διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πιστεύει σε μια αυτοδύναμη ΝΔ.
«Θέλουμε μια κυβερνητική αλλαγή αλλά ποια κυβερνητική αλλαγή;
Εγώ δεν πιστεύω σε μια αυτοδύναμη ΝΔ.
Οι υπουργοί του παρελθόντος δεν μπορούν να φέρουν νέες λύσεις» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «πολλοί σκέφτονται το Ποτάμι ως μια συνεπή ευρωπαϊκή δύναμη μακριά από συντηρητισμούς και μακριά από λαϊκισμούς».
Ως προς τις ευρωεκλογές ο κ.Θεοδωράκης είπε πως καλύπτεται από την τελευταία διακήρυξη του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron για το μέλλον της Ευρώπης.
Ερωτηθείς για το αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε «πως θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή η αρμόδια υπηρεσία να δώσει απαντήσεις για το αεροσκάφος Μαδούρο».
«Αντί να υπάρχει από την πρώτη στιγμή διαφάνεια, υπάρχει μία μικροπολιτική και βουρκώδης διαχείριση του θέματος.
Αυτό μας γελοιοποιεί σαν χώρα» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος σχετικά με το πόρισμα για το Μάτι ο επικεφαλής του Ποταμιού, υποστήριξε ότι φανερώνει μια διαλυμένη πολιτεία.
«Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε την παραίτηση και των κυβερνητικών που είχαν την ευθύνη αλλά και της διοίκησης της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Μετά και την δικογραφία, πρέπει να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης