Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ κλείνει – Θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές

Σκουρλέτης: Η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ κλείνει – Θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές
Ο κόσμος θα προσέλθει στις κάλπες και τα διλήμματα θα είναι σκληρά είπε ο κ.Σκουρλέτης
Την εκτίμηση πως η ψαλίδα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ κλείνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει καλό αποτέλεσμα στις εκλογές.
«Η ψαλίδα σε όλες τις δημοσκοπήσεις κλείνει.
Δεν ανοίγει.
Δεν θα είναι κακό το αποτέλεσμα στις εκλογές.
Διότι έχει περάσει μεγάλος χρόνος που δεν έχει γίνει μια εκλογική διαδικασία άρα ο κόσμος θα προσέλθει στις κάλπες και τα διλήμματα θα είναι σκληρά και το κλίμα θα είναι πολωτικό αρκεί να είναι με πραγματικούς όρους πολωτικό και όχι σε δευτερεύοντα ζητήματα.
Άρα ο κόσμος και θα προσέλθει και θα αντιληφθεί ότι οι ευρωεκλογές έχουν τεράστια πολιτική σημασία και δεν θα έχουμε όρους χαλαρής ψήφου και έκφρασης διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβέρνηση.
Νομίζω θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση μεταξύ του 2014 και του 2019.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά αν θυμάστε είχε αδειάσει τα ταμεία, όταν τέλη Γενάρη παραλάβαμε την κυβέρνηση τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ήταν μείον 400 εκατομμύρια ευρώ» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης