Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Το μνημόνιο δεν τελείωσε – Ανέκδοτο να αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτικός ο Τσίπρας

Κωνσταντοπούλου: Το μνημόνιο δεν τελείωσε – Ανέκδοτο να αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτικός ο Τσίπρας
Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μια κυβέρνηση ακραία νεοφιλελεύθερη υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι το μνημόνιο δεν τελείωσε και ότι είναι ανέκδοτο να αυτοπροσδιορίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως προοδευτικός και αριστερός.
«Το μνημόνιο δεν τελείωσε και οι κυβερνώντες εκτελούν εντολές των δανειστών και όχι του ελληνικού λαού.
Το χρέος πρέπει να διαγραφεί.
Πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της διαγραφής του χρέους» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία χακτήρισε ανέκδοτο το να αυτοπροσδιορίζεται ο πρωθυπουργός ως προοδευτικός, ενώ έκανε λόγο για αντιδημοκρατική κυβέρνηση.
«Αν ο Τσίπρας αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτικός ή ως Αριστερός αυτό είναι πια ανέκδοτο.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι μια κυβέρνηση ακραία νεοφιλελεύθερη που έχει εφαρμόσει και φασιστικές πρακτικές μεταξύ των οποίων η ακραία καταστολή απέναντι στις διαδηλώσεις.
Είναι μια κυβέρνηση εντολοδόχος των δανειστών η οποία έχει εφαρμόσει ένα άκρως αντικοινωνικό πρόγραμμα, μια άκρως αντικοινωνική πολιτική» είπε η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στον χρόνο των εθνικών εκλογών.
«Η σταθερή μου άποψη είναι ότι αυτή η κυβέρνηση αν μπορούσε δεν θα έκανε καθόλου εκλογές από εκεί και πέρα είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσουν με όλους τους τρόπους να παραμείνουν στην εξουσία το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα αλλά είναι απολύτως αδιάγνωστο και άγνωστο πότε θα προκηρύξουν εκλογές.
Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι θέλουν να επιφυλάξουν στον εαυτό τους αυτό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού δείχνει και την αδυναμία» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης