Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος: Είναι πολύ δεξιά ο Τσίπρας για να απευθυνθεί στην Αριστερά

Αλαβάνος: Είναι πολύ δεξιά ο Τσίπρας για να απευθυνθεί στην Αριστερά
Ο Τσίπρας έχει αριστερή αφετηρία αλλά δεξιά κατάληξη υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος
Μια ακόμα δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος υποστήριξε πως «ο Τσίπρας είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην αριστερά».
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και κληθείς να σχολιάσει τα «ανοίγματα» του πρωθυπουργού προς την κεντροαριστερά για τη διαμόρφωση ενός ενιαίου προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου ο κ.Αλαβάνος εκτίμησε ότι η προσπάθεια του κ.Τσίπρα δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.
«Ο Τσίπρας έχει αριστερή αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη.
Είναι σαφές από την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως είδαμε μέτρα ακραία που ούτε κατά διάνοια δεν είχε τολμήσει να πάρει η Νέα Δημοκρατία.
Τα υπόλοιπα είναι φιγούρες και κινήσεις εντυπωσιασμού παρότι δεν έχουν πρόσωπα, μπας και παραπλανήσουν ένα μέρος της κοινής γνώμης» είπε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος σχετικά με την πρωτοβουλία της Γέφυρας, έκανε λόγο για διάφορους περιφερόμενους, οι οποίοι πλέον περιφέρονται γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ο κ.Αλαβάνος επέκρινε και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η κίνηση των «53» διερωτώμενος «που ήταν οι «53» όταν ερχόταν το τρίτο Μνημόνιο και τα νομοθετήματα για τη δημόσια περιουσία;» ενώ κατέληξε στην εκτίμηση ότι δεν υπάρχει τάση ανάκαμψης από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης