Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα – Μπορούμε να κερδίσουμε τις ευρωεκλογές

Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα – Μπορούμε να κερδίσουμε τις ευρωεκλογές
Είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της 4ετίας είπε ο κ.Βούτσης
Την θέση ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης αναφερόμενος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο κ.Βούτσης πάντως φάνηκε να τάσσεται υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας.
«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα.
Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας» είπε ο κ.Βούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει» τόνισε ο κ.Βούτσης, ο οποίος σχετικά με τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, υποστήριξε ότι «στις 14/3 είναι το πιθανότερο να γίνει η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους».
Ο κ.Βούτσης αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως από τη στιγμή που ο κ.Καμμένος αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση είχε συνομολογήσει συνομολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ότι θα την ψήφιζε και δεν θα άφηνε την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση, «ήθελε να μη συνεχίσει τον βίο του σε αυτή την κυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης