Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι για δηλώσεις Κύρτσου: Η ηγεσία της ΝΔ θα αποδοκιμάσει επισήμως τον ευρωβουλευτή της;

Ποτάμι για δηλώσεις Κύρτσου: Η ηγεσία της ΝΔ θα αποδοκιμάσει επισήμως τον ευρωβουλευτή της;
Τις δηλώσεις του Γιώργου Κύρτσου για τον Orban, σχολίασε το Ποτάμι, καλώντας τη ΝΔ να αποδοκιμάσει επισήμως και εμπράκτως τον ευρωβουλευτή της
Τις χθεσινές (21/2/2019) δηλώσεις του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κύρτσου, σχολίασε το Ποτάμι, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποδοκιμάσει επισήμως και εμπράκτως τον ευρωβουλευτή της.
«Η ηγεσία της ΝΔ θα αποδοκιμάσει επισήμως και εμπράκτως τον ευρωβουλευτή της; Θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία;
Εκτός από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της, θα διευκρινίσει με ποια πλατφόρμα θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις προσεχείς ευρωεκλογές;
Ή έχει την θεωρία ότι "όλοι οι καλοί χωράνε";» τονίζει το Ποτάμι σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κύρτσου, ο οποίος ανέφερε χθες πως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα χρειάζεται τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Viktor Orban.
«Την ώρα που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, τόνιζε ότι ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orban, και το κόμμα του δεν πρέπει να έχουν θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Γ. Κύρτσος, δήλωνε ότι το ΕΛΚ έχει ανάγκη τον Orban», σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει: «Έσπευσε μάλιστα να δηλώσει ότι ο Orban δεν είναι ακροδεξιός, τη στιγμή που η κυβέρνηση της Ουγγαρίας βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για σοβαρές παραβιάσεις δικαιωμάτων και ελευθεριών, ενώ και το σημερινό σύστημα στη χώρα αυτή χαρακτηρίζεται από πολλούς ως "ανελεύθερη δημοκρατία"».
Καταλήγοντας, το Ποτάμι επισημαίνει ότι «ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έκανε κι ένα βήμα παραπάνω.
Θεώρησε θετικό και πιθανό να προσεγγίσει το ΕΛΚ, και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, ηγέτης της ξενοφοβικής Λέγκα, Matteo Salvini!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης