Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου για εκβιασμό και απειλές - Στη δημοσιότητα τα SMS

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου για εκβιασμό και απειλές - Στη δημοσιότητα τα SMS
Νωρίτερα σήμερα (8/2/2019) ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Καμμένος μετά την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Νίκος Νικολόπουλος κατηγορώντας τον για εκβιασμό.
Στόχος -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ- είναι «να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».



Ο κ. Νικολόπουλος υποστηρίζει στη μηνυτήρια αναφορά ότι ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Καμμένος προσπαθούσε να προσεγγίσει τον κ. Νικολόπουλο ώστε να τον πείσει να επιστρέψει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ώστε να μη διαλυθεί μετά τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου.
Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος λέγεται ότι δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Πάνου Καμμένου.
Νωρίτερα, κυκλοφορούσε ευρέως σενάριο για τη διατήρηση της ΚΟ από τον Πάνο Καμμένο, με παράδοση της έδρας από τον Νίκο Νικολόπουλο, που ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρών, ώστε να καταλάβει την έδρα ο πρώτος επιλαχών στην Αχαΐα με τους ΑΝΕΛ Γιάννης Λαϊνιώτης. Οι πληροφορίες πάντως ήθελαν τον κ. Νικολόπουλο να απορρίπτει το συγκεκριμένο σενάριο, παρά τις πιέσεις.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι καταγγελίες

Πάντως, οι καταγγελίες του κ. Νικολόπουλου μεταβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Πιο αναλυτικά, στην αναφορά ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις».
Επίσης, κατά τον μηνυτή, ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης