Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας: Θέλουμε και προσδοκούμε να εξαντλήσουμε την τετραετία

Μπαλάφας: Θέλουμε και προσδοκούμε να εξαντλήσουμε την τετραετία
Προσπάθεια διατήρησης ανοικτών διαύλων με την Τουρκία υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως η κυβέρνηση θέλει και προσδοκά να εξαντλήσει την τετραετία και να φτάσει μέχρι το τέλος της συνταγματικής της θητείας διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπαλάφας αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφορούν για την ημερομηνία των εθνικών εκλογών.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και ερωτηθείς για τη διαδικασία των ψηφοφοριών στη Βουλή σχετικά με το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και τη στήριξη που έχουν δεσμευτεί ότι θα παράσχουν οι 6 βουλευτές, ο κ.Μπαλάφας αναφέρθηκε στην περίπτωση των 2 βουλευτών που παραμένουν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση.
«Οι δυο βουλευτές λένε ότι στο ζήτημα των νομοσχεδίων στα πολύ σοβαρά ζητήματα και στις ονομαστικές ψηφοφορίες θα κρίνουν τι θα πράξουν, όμως στην τρέχουσα κοινοβουλευτική δουλειά καταρχήν κινούνται συμπολιτευτικά» τόνισε ο κ.Μπαλάφας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία.
«Η διατήρηση ανοικτών διαύλων με έναν δύσκολο γείτονα - όπως είναι η Τουρκία - είναι μια προσπάθεια διατήρησης των ανοικτών διαύλων για διάλογο, για επιδίωξη συνεννόησης, για μη ένταση στο Αιγαίο» είπε ο κ.Μπαλάφας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης