Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Με ενδιαφέρει η προώθηση της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων

Δανέλλης: Με ενδιαφέρει η προώθηση της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων
Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των πρώτων μηνών του 2015 είπε ο κ.Δανέλλης
Την θέση ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η προώθηση της σύγκλισης των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπ. Δανέλλης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των πρώτων μηνών του 2015.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Δανέλλης υποστήριξε ότι παραμένει συνεπής και σταθερός στις δηλώσεις του απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σχολιάζοντας τις επιστολές των 6 βουλευτών που εξέφρασαν την πρόθεση τους να στηρίζουν στο εξής το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, έκανε λόγο για «ανορθόδοξη πρακτική», η οποία όπως είπε, «έρχεται να απαντήσει σε μια ανορθόδοξη προσπάθεια για κοινοβουλευτικό βραχυκύκλωμα».
«Η προσπάθεια πρόκλησης δυσχερειών προκειμένου να μην συνεχιστεί το κοινοβουλευτικό έργο της Βουλής, αυτό προκάλεσε την αντίδραση αυτή» είπε ο κ.Δανέλλης, ο οποίος σχετικά με τις περιπτώσεις των Ζουράρι – Παπαχριστόπουλου που παραμένουν στους ΑΝΕΛ αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση, υπογράμμισε πως «πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα με το στάτους των δύο βουλευτών».
«Η δική μου η πορεία παρά τις λοιδορίες είναι ξεκάθαρη, εγώ διαγράφηκα από το Ποτάμι» τόνισε ο κ.Δανέλλης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της παραίτησης τους από τους ΑΝΕΛ, καθώς όπως είπε, αυτό «θα βοηθούσε πάρα πολύ στο να ομαλοποιηθεί ένα ζήτημα που προκαλεί προβλήματα».
Κληθείς να σχολιάσει την μέχρι πρότινος κυβερνητική συμπόρευση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ.Δανέλλης έκανε λόγο για «αχαρακτήριστη και ανίερη» συμμαχία, υποστηρίζοντας ότι οι βουλευτές που προήλθαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και τώρα στηρίζουν την κυβέρνηση «έκαναν άλλες επιλογές τώρα και είναι θέμα δικό τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης