Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Πολιτικά και ηθικά δεν υπάρχει δεδηλωμένη για την κυβέρνηση Τσίπρα

Καραγκούνης: Πολιτικά και ηθικά δεν υπάρχει δεδηλωμένη για την κυβέρνηση Τσίπρα
Καινοφανή τα όσα γίνονται στο πολιτικό μας σύστημα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι πολιτικά και ηθικά δεν υπάρχει δεδηλωμένη για την κυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος διερωτήθηκε που στηρίζεται αυτή τη στιγμή η δεδηλωμένη.
«Αλλιώς ξεκίνησε αυτή η κυβέρνηση, ως συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ - με δύο κόμματα - και τώρα αυτή τη στιγμή η δεδηλωμένη πού στηρίζεται;
Στον κ.Δανέλλη, στην κα.Παπακώστα, στην κα.Κουντουρά, σε αυτό το μείγμα βουλευτών που πηγαίνουν κι έρχονται;
Παρουσιάζεται αυτή η πολύ φαιδρή εικόνα για τον κοινοβουλευτισμό μας και τη Δημοκρατία, που έχει επικρατήσει να λέγεται αυτή η εικόνα της γκαζόζας, του χαλασμένου αυτοκινήτου, των απειλών, των εκβιασμών, των βουλευτών που πάνε κι έρχονται, των θεσμικών εκτροπών με αυτά που γίνονται τώρα με τον Κανονισμό της Βουλής και αυτό το τερτίπι που προσπαθεί ο κ. Βούτσης να βρει άκρη, προκειμένου να ικανοποιήσει τον κ. Καμμένο.
Όλα αυτά δεν είχαν ξαναγίνει στο πολιτικό μας σύστημα, είναι πραγματικά καινοφανή, έχω την αίσθηση, όμως, ότι σύντομα όλη αυτή η ιστορία θα τελειώσει, θα είναι παρελθόν, οι πολιτικές εξελίξεις είναι μπροστά μας» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Καραγκούνης.
Ερωτηθείς για τη δήλωση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, για τα κόκκινα δάνεια και το ενδεχόμενο να κληθεί ο Έλληνας φορολογούμενος να βάλει νέα κεφάλαια, τα οποία θα απαιτηθούν για τη στήριξη των τραπεζών ο κ. Καραγκούνης είπε ότι αυτό είναι κάτι που «απευχόμαστε όλοι μετά από τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις».
«Είναι πολύ ατυχής η δήλωση του κ.Δραγασάκη και έτσι όπως την είπε.
Αυτή η ομολογία δεν κάνει καλό ούτε στο τραπεζικό σύστημα, αλλά δείχνει και την αποτυχία τους, γιατί η κυβέρνηση είναι που χειρίζεται το ζήτημα και η κυβέρνηση είναι που πρέπει να λύνει το θέμα, η εκάστοτε κυβέρνηση [...]
Ο κ.Δραγασάκης παραδέχεται, ομολογεί την αποτυχία της πολιτικής, την οποία έχουν ασκήσει κι έχουμε φτάσει το πρόβλημα στο οποίο έχουμε φτάσει» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης