Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Τα έδωσε όλα ο Τσίπρας – Θέλει να ξεχάσουμε τις Πρέσπες και έχει ανοίξει το πουγκί με τα λεφτά των άλλων

Γεωργιάδης: Τα έδωσε όλα ο Τσίπρας – Θέλει να ξεχάσουμε τις Πρέσπες και έχει ανοίξει το πουγκί με τα λεφτά των άλλων
Κάθε μέρα που περνά ο Zaev αναφέρεται στη Δημοκρατία της Μακεδονίας υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι τα έδωσε όλα και για αυτό κρύβεται εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Θέλει να ξεχάσουμε από την επικαιρότητα ότι ψηφίστηκαν οι Πρέσπες, για αυτό έχει ανοίξει το πουγκί με τα λεφτά των άλλων.
Θέλει να το ξεχάσουμε γιατί έχει καταλάβει τη μεγάλη ζημιά που έχει πάθει.
Ο κ. Zaev δεν υπάρχει μέρα που περνάει που να μην αναφέρεται στη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και όχι "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", όπως λέει η Συμφωνία.
Κάθε μέρα που περνάει, ο κ. Zaev προσπαθεί να κρατήσει στην επικαιρότητα στην πατρίδα του το θέμα της μεγάλης επιτυχίας αυτής της συμφωνίας για τη χώρα αυτή.
Εμείς, που υποτίθεται ότι κερδίσαμε τα πάντα, σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, η κυβέρνησή μας κάνει το παν για να ξεχαστεί αυτή η συμφωνία.
Από τη συμπεριφορά των δύο ηγετών μπορεί να καταλάβει ποιος έχει κερδίσει και ποιος έχει χάσει» υποστήριξε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος προσωπικά δεν έχει μιλήσει ποτέ για προδότες.
Ερωτηθείς για την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν», ο κ. Γεωργιάδης είπε πως κατανοεί ότι «η ανακοίνωση αυτή απηχεί το αίσθημα των νέων στη Μακεδονία».
«Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε πει τι πιστεύουμε κι εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για προδότες.
Και δεν μιλάω για προδότες, γιατί εμείς την Ελλάδα την αγαπάμε πραγματικά και αν αρχίσουμε να διαχωρίζουμε σε προδότες και πατριώτες θα θρηνήσουμε πολλά.
Μας έχει διδάξει η Ιστορία ότι τέτοιου είδους διαχωρισμούς δεν πρέπει να επιτρέπουμε» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας πάντως πως αντιλαμβάνεται «τον αναβρασμό της ελληνικής νεολαίας στη Μακεδονία».
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Δένδια, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και όχι γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει τίποτα σε εθνικιστικό γκρουπούσκουλο στη Νέα Δημοκρατία, είπε πως η ΝΔ είναι ένα ενιαίο σύνολο ενώ τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει χώρος δεξιότερα της ΝΔ για να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό κόμμα.
«Οι δεξιοί στην Ελλάδα έχουμε έναν απόλυτο στόχο.
Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας.
Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, επεσήμανε πως «η κυβέρνηση Σαμαρά τον Φεβρουάριο του 2014 είχε ψηφίσει το νόμο για την αύξηση του βασικού μισθού και βάσει του νόμου αυτού, σήμερα, ο βασικός μισθός θα είχε φτάσει τα 751 ευρώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης