Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Σε 5 μέρες παραδίδω την έδρα μου – Οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ

Παπαχριστόπουλος: Σε 5 μέρες παραδίδω την έδρα μου – Οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ
Δίνω πίσω την έδρα μου, είναι δανεική υποστήριξε ο κ.Παπαχριστόπουλος
Την πρόθεση του να παραδώσει την έδρα του στους Ανεξάρτητους Έλληνες επιβεβαίωσε ο βουλευτής Θ. Παπαχριστόπουλος, τονίζοντας πως είναι οριστικό το διαζύγιο του με τους ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι θα παραδώσει την έδρα του σε 4 με 5 ημέρες καθώς και ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας.
«Αποτελεί δέσμευση ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είμαι απλός πολίτης» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, αναφέροντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ.
Επιπλέον, ο κ.Παπαχριστόπουλος επανέλαβε ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Όπως είπε, δεν υπάρχουν σκιές στο όνομα του και επεσήμανε πως δίνει πίσω την έδρα του διότι είναι δανεική.
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Παπαχριστόπουλος χαρακτήρισε παγκόσμιου βεληνεκούς τον πρώην ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά και έκανε λόγο για ιστορική συμφωνία που την είχε ανάγκη η χώρα.
Ο κ.Παπαχριστόπουλος υπογράμμισε πως έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα αλλά παρόλο αυτά, υποστήριξε πως δεν ζήτησε ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης