Τελευταία Νέα
Πολιτική

MARC (ετ. δημοσκοπήσεων): Ο Μάιος είναι καλύτερη επιλογή για τον Τσίπρα όσο αφορά τις εκλογές

MARC (ετ. δημοσκοπήσεων): Ο Μάιος είναι καλύτερη επιλογή για τον Τσίπρα όσο αφορά τις εκλογές
Ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MARC, Θωμάς Γεράκης, σχολιάζει ότι ο Αλέξης Τσίπας χάσει στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές, δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει στις εθνικές εκλογές
Ισχυροποιημένο βλέπει ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MARC, Θωμάς Γεράκης, τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπώ αλλά και η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του, ενισχύει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του» δηλώνει στο Bloomberg και προσθέτει «ξεκαθαρίζει το τοπίο για την κυβέρνηση καθώς ο σχεδιασμός της και η στρατηγικής της έχουν αποδώσει.
Ωστόσο απομένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει».
Αν και ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι η ολοκλήρωση της 4ετούς θητείας της κυβέρνησης και κατά συνέπεια η διεξαγωγή των εκλογών τον Οκτώβριο του 2019, φαίνεται ότι ο Μάιος θα ήταν καλύτερη επιλογή.
«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να θέλει τη διεξαγωγή των εκλογών το φθινόπωρο αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρει.
Εάν χάσει στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές, θα είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψει το αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές, κυρίως με δεδομένο ότι -παραδοσιακά- όποιος χάσει στις ευρωεκλογές πάντα χάνει στις εθνικές εκλογές.
Κατά συνέπεια πιστεύω ότι ο Μάιος θα ήταν καλύτερη επιλογή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης