Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Ο Σαμαράς είπε εξωφρενικά πράγματα – Έκανε αεροπειρατεία στη ΝΔ

Ξυδάκης: Ο Σαμαράς είπε εξωφρενικά πράγματα – Έκανε αεροπειρατεία στη ΝΔ
Το «η Μακεδονία είναι μια και ελληνική» δεν είναι ούτε εθνική γραμμή, ούτε γραμμή της ΝΔ ούτε το είπε ο κ.Μητσοτάκης είπε ο κ.Ξυδάκης
Την θέση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε εξωφρενικά πράγματα κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης, επισημαίνοντας ότι ο κ.Σαμαράς έκανε αεροπειρατεία στη ΝΔ.
«Υπάρχει μια αφέλεια και μια ελαφρότητα στην περιγραφή μιας αντιπαράθεσης για ένα μείζον θέμα εξωτερικής πολιτικής, μια κατάχρηση συναισθήματος, μία κακή χρήση ιστορίας και λόγια τα οποία δεν πρέπει να ακούγονται.
Όταν συνεχώς οι βουλευτές της ΝΔ μιλούν για προδότες, Εφιάλτες αυτά είναι απαράδεκτα.
Εγώ δεν λέω ότι τα λένε όλα και τα εννοούν, αλλά προκειμένου να φτιάξουν ένα μικρό βίντεο επτά λεπτών και να το παίξουν στην εκλογική τους περιφέρεια και να ικανοποιήσουν το κοινό, δεν βάζεις φωτιά.
Τα ίδια λόγια λένε και οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι βέβαια τα εννοούν, είναι εναντίον του Κοινοβουλίου, της Δημοκρατίας, υπέρ των προνομίων και της ασυλίας.
Ο άλλος όμως που είναι στο συνταγματικό τόξο πρέπει να είναι πιο προσεκτικός» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ξυδάκης.
«Όταν βλέπεις αυτά τα φαινόμενα βάζεις μία γραμμή, την έβαλε η ΝΔ διά του Νίκου Δένδια και έκανε και δεύτερη παρέμβαση ο κ. Δένδιας...
Δεν κερδίζεις τίποτα με το να βάλεις φωτιά.
Αντιθέτως ο κ. Σαμαράς βγήκε και είπε πράγματα εξωφρενικά, μιλώντας με όρους πολιτικού ρεαλισμού.
Είπε ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», δεν είναι καν γραμμή αυτή ούτε εθνική, ούτε της ΝΔ, δεν το είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Του έκανε αεροπειρατεία στο κόμμα ο κ. Σαμαράς...
Αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς είναι υπονομευτικά για τη ΝΔ» ανέφερε ο κ.Ξυδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης