Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παίρνουμε τη Μακεδονία πίσω – Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες

Δανέλλης: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παίρνουμε τη Μακεδονία πίσω – Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες
Το Μακεδονικό δεν είναι μόνο εθνικό ζήτημα αλλά και ταυτότητας για τα κόμματα και για τον κάθε ένα από εμάς είπε ο κ.Δανέλλης
Την πρόθεση του να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος υποστήριξε ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών παίρνουμε τη Μακεδονία πίσω.
«Εμείς είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες.
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών παίρνουμε τη Μακεδονία πίσω
Η συμφωνία ικανοποιεί το μείζον αίτημα για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων» είπε ο κ.Δανέλλης κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή.
Παράλληλα ο κ.Δανέλλης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ξαναγυρνά στην καταστροφική πολιτική του Σαμαρά, ο οποίος είπε πως η Μακεδονία είναι μια και ελληνική και την κάλεσε να ξεκαθαρίσει αν εγκατέλειψε την εθνική γραμμή του 2008.
«Από την ομιλία του κ.Μητσοτάκη δεν καταλάβαμε ποια είναι η γραμμή της ΝΔ» υποστήριξε ο κ.Δανέλλης, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του και για τη στάση που τηρεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο εν λόγω θέμα.
«Το Μακεδονικό δεν είναι μόνο εθνικό ζήτημα, αλλά και ταυτότητας για τα κόμματα και για τον κάθε ένα από εμάς» επεσήμανε ο κ.Δανέλλης, τονίζοντας ότι αν η ελληνική Βουλή αρνηθεί την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τότε μας περιμένει απαξίωση και απομόνωση στο διεθνές περιβάλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης