Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιόκας (ΚΚΕ): Η Συμφωνία των Πρεσπών γίνεται για να ενταχθεί η ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ

tags :
Γκιόκας (ΚΚΕ): Η Συμφωνία των Πρεσπών γίνεται για να ενταχθεί η ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ
Δεν έχουμε πρόβλημα με το όνομα, παραμένουν συνειδητά σπέρματα αλυτρωτισμού με την ιθαγένεια και τη γλώσσα ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ
Την θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών γίνεται προκειμένου να ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στη συνέχεια στην ΕΕ διατύπωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Γκιόκας, ο οποίος υποστήριξε πως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ήταν αυτοί που προσδιόρισαν το πλαίσιο, το χρονοδιάγραμμα και επέβαλλαν αυτή τη Συμφωνία.
«Αρκεί να δούμε τη χθεσινή δήλωση - τελεσίγραφο του Νίμιτς.
Η τρομοκρατία αυτή γίνεται σε βάρος των δύο λαών και είναι επικίνδυνη γιατί ενδυναμώνει την παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Γκιόκας, επισημαίνοντας ότι «οι δυνάμεις αυτές δεν μπορούν να είναι εγγυήτριες της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή, όπως απέδειξε το παρελθόν αλλά και οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα».
Όπως είπε ο κ.Γκιόκας, υπάρχουν σοβαρές ανακατατάξεις στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «όλα αυτά δεν συντελούνται ερήμην του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ».
«Δεν έχουμε πρόβλημα με το όνομα.
Παραμένουν όμως συνειδητά τα σπέρματα αλυτρωτισμού με την ιθαγένεια και τη γλώσσα προκειμένου να αξιοποιηθούν στο μέλλον από τους ισχυρούς.
Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν παίρνουμε θέση σε μικροκομματικά παιχνίδια» υπογράμμισε ο κ.Γκιόκας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο που ήθελε τη ΝΔ να καταθέτει πρόταση μομφής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης