Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Επηρεάζει τη θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών η στάση του Δανέλλη

Λυκούδης: Επηρεάζει τη θέση μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών η στάση του Δανέλλη
Όποιος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, δίνει ψήφο στο σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης είπε ο κ.Λυκούδης
Την θέση ότι σαφώς και η στήριξη του Σπύρου Δανέλλη στην κυβέρνηση Τσίπρα, επηρεάζει τη θέση των βουλευτών του Ποταμιού για τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Λυκούδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το Ποτάμι να μη στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Σαφώς επηρεάζει η στήριξη Δανέλλη στην κυβέρνηση» είπε ο κ.Λυκούδης, τονίζοντας ότι «όποιος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης στον παρόντα χρόνο και στο μέλλοντα».
Ερωτηθείς για το αν θα διαγραφεί ο κ. Δανέλλης, ο Σπύρος Λυκούδης απάντησε ότι «όταν ένας μη κυβερνητικός βουλευτής περνάει στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία αυτομάτως επέρχεται μια ρήξη».
«Δεν είναι τιμωρία ή θυμός, είναι μονόδρομος, είναι προφανή αυτά τα πράγματα» είπε ο κ.Λυκούδης, ο οποίος ερωτηθείς για τη θέση που ο ίδιος θα τηρήσει απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «εγώ από την πρώτη στιγμή είπα, και δεν έχω μετακινηθεί καθόλου, ότι εγώ τη βρίσκω θετική αλλά εάν αυτή μου η θετική στάση μεταφραστεί σε ψήφο αυτό δεν μπορεί παρά να είναι συναρτημένο από το πώς θα έρθει, το χρόνο που θα έρθει κτλ.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης