Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ώρα να αναμετρηθούμε face to face με τον Τσίπρα – Είμαστε ο βασικός του αντίπαλος

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ώρα να αναμετρηθούμε face to face με τον Τσίπρα – Είμαστε ο βασικός του αντίπαλος
Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ο βασικός αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο έχει έρθει η ώρα «αναμετρηθούμε face to face» διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης.
«Καμμένοι των Πρεσπών είναι αυτοί που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείς για το τι θα πράξει ο κ.Θεοχαρόπουλος και η ΔΗΜΑΡ, ο κ.Χρηστίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση του κ. Θεοχαρόπουλου.
Όσον αφορά την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χθες το βράδυ στην εκδήλωση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς ανέφερε ότι «υπάρχει μια σειρά ακαδημαϊκών πολιτικών και πολιτών που στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών».
«Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κεντροαριστερά με τον Κουίκ.
Ο κ. Τσίπρας τα τελευταία 4 χρόνια συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, προσκλητήριο για προοδευτικό μέτωπο με Παπακώστα δεν γίνεται» ανέφερε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης