Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, θα ψηφίσω τις Πρέσπες και θα παραδώσω την έδρα μου

Παπαχριστόπουλος: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, θα ψηφίσω τις Πρέσπες και θα παραδώσω την έδρα μου
Οι θέσεις μου για το Σκοπιανό είναι γνωστές εδώ και 20 χρόνια όταν στήριξα τον Μητσοτάκη για διπλή ονομασία είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Διαβεβαιώσεις ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι μετά θα παραδώσει την έδρα του παρείχε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θ. Παπαχριστόπουλος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το εάν η στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές του κόμματος κάτω από τη σημαία του οποίου εξελέγη βουλευτής, ο κ.Παπαχριστόπουλος είπε ότι οι θέσεις του για το Σκοπιανό, ήταν γνωστές εδώ και 20 χρόνια, όταν είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν μιλούσε τότε για διπλή ονομασία της γείτονος χώρας.
«Τον Ιανουάριο του 2015, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του για το Σκοπιανό και τότε όλη η Κ.Ο των ΑΝΕΛ, τις είχε ψηφίσει» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος.
Σε ερώτηση για το αν στις επόμενες εκλογές υπάρχει η περίπτωση να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Παπαχριστόπουλος το άφησε ανοιχτό, αναφέροντας πως μετά την παράδοση της έδρας του θα είναι ένας απλός πολίτης και δεν θα έχει καμιά ηθική δέσμευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης