Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση
"Tο παζάρι των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο κατέληξε σήμερα στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης", ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας
«Tο ΚΚΕ στη συνεδρίαση της Βουλής, που προφανώς απ’ ότι ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί Τετάρτη βράδυ, το πολύ Πέμπτη, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Όπως ανέφερε «το παζάρι των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο κατέληξε σήμερα στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης.
Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη βουλή μεθαύριο, ανεξάρτητα απ’ τους πιθανούς συνοδοιπόρους του κ. Τσίπρα και τα παζάρια που θα εξακολουθήσουν να γίνονται αυτές τις ημέρες, ο ελληνικός λαός είναι αυτός που δεν πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει μια κυβέρνηση που ακολούθησε και ακολουθεί αντιλαϊκή – μνημονιακή πολιτική, ενταγμένη στους ευρωΝΑΤΟϊκούς επικίνδυνους σχεδιασμούς».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσον η κυβέρνηση έχει πολιτική νομιμοποίηση ή πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε «πολιτική νομιμοποίηση, αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, προφανώς έχει, με βάση αυτά που ισχύουν στο Σύνταγμα της χώρας κλπ. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχει ακολουθήσει αυτά τα 4 χρόνια, με το ότι βγήκε στην κυβέρνηση λέγοντας χοντρά ψέματα, υποσχόμενη κατάργηση των μνημονίων, ενώ έφτιαξε και το 3ο χειρότερο, πιο σκληρό, μνημόνιο κι ακολουθεί ένα μεταμνημονιακό μνημόνιο, μια συμφωνία με τους «εταίρους» που είναι επίσης βάρβαρη κι αντιλαϊκή, όπως φάνηκε με τη ψήφιση του τελευταίου αντιλαϊκού προϋπολογισμού.
Και βεβαίως ακολουθεί μια πολιτική απαράδεκτη, επικίνδυνη, που βάζει σε κινδύνους τον ελληνικό λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, του «διαίρει και βασίλευε», οδηγεί τη χώρα να γίνει μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση».
 «Έτσι κι αλλιώς το ΚΚΕ στη συνεδρίαση της Βουλής, που προφανώς απ’ ότι ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί Τετάρτη βράδυ, το πολύ Πέμπτη, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης