Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στην ψήφο εμπιστοσύνης – Εξαίρεση ο Παπαχριστόπουλος

Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στην ψήφο εμπιστοσύνης – Εξαίρεση ο Παπαχριστόπουλος
Έντιμη η στάση του Τσίπρα να ζητήσει πρώτα ψήφο εμπιστοσύνης και μετά να προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είπε ο κ.Κατσίκης
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση Τσίπρα σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή διατύπωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Κατσίκης.
«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεπσών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε.
Το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κατσίκης, ο οποίος υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου».
Ερωτηθείς αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου, ο κ.Κατσίκης είπε πως «οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή» ενώ χαρακτήρισε έντιμη τη στάση του πρωθυπουργού «πρώτα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει τότε να προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».
«Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή» είπε ο κ.Κατσίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης