Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Όλοι οι βουλευτές με πρόδωσαν και έφυγαν, εγώ δεν διέγραψα κανέναν - Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη

Λεβέντης: Όλοι οι βουλευτές με πρόδωσαν και έφυγαν, εγώ δεν διέγραψα κανέναν - Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη
«Ο Τσίπρας στην προσπάθειά του να εμφανιστεί ως κεντροαριστερός θα κάνει ένα σωρό ατιμίες» σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, συνεχίζοντας να τους αποκαλεί... φίδια.
«Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη διότι ο μεν κ. Τσίπρας θέλει να ψηφίσει τις Πρέσπες και πλευρίζει βουλευτές και αποδέχεται οτιδήποτε, παραβιάζοντας την λαϊκή ετυμηγορία.
Ο δε κ. Μητσοτάκης επειδή θέλει πεντακομματική Βουλή κάνει δημοσκοπήσεις δείχνοντας την Ένωση Κεντρώων εκτός Βουλής ενώ ξέρει καλά ότι είναι εντός Βουλής.
Γι' αυτό μίλησα για δύο φίδια που έχουν στρατηγική την εξόντωση ενός χώρου που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, του κεντρώου χώρου» συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, επεσήμανε ότι «εάν ήταν πατριώτης έπρεπε όταν ήξερε ότι θα πάει να υπογράψει ο Τσίπρας με τον Κοτζιά να τους εμποδίσει και να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να άρει τότε την εμπιστοσύνη».
«Εγώ δεν έχω διαγράψει ποτέ κανέναν, όλοι οι βουλευτές με πρόδωσαν και έφυγαν, εγώ δεν διέγραψα κανέναν» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη.
Το περιβάλλον του Γιωργάκη διάκειται ευμενώς με τον Τσίπρα και συνομιλεί, είμαι βέβαιος περί αυτού.
Ο Γιώργος Παπανδρέου παλιότερα είχε μιλήσει υπέρ του Τσίπρα.
Θα δούμε δραματικά πράγματα μέχρι την κατάρτιση των συνδυασμών, θα δούμε μεγάλες μετατοπίσεις.
Ο Τσίπρας στην προσπάθειά του να εμφανιστεί ως κεντροαριστερός θα κάνει ένα σωρό ατιμίες.
Να τις περιμένετε και μεταξύ αυτών είναι και αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες ότι θα υπουργοποιήσει ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης