Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Χάνει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, όταν αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας

Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Χάνει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, όταν αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας
Δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή θα χάσει τη δεδηλωμένη διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, επισημαίνοντας ότι «από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών».
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και ερωτηθείς για το πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε ότι «εμείς θα φύγουμε πριν πάει η Συμφωνία στη Βουλή με την έννοια ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα Σκόπια και έφτασε στην Ελλάδα».
«Πριν αποφασίσει η διάσκεψη των Προέδρων πότε θα εισαχθεί προς ψήφιση, φεύγουμε» υποστήριξε ο κ.Κατσίκης, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε τοποθετεί χρονικά την εισαγωγή της Συμφωνίας των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε ότι «έχει γίνει μια συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου - ευελπιστώ να τηρηθεί - ότι το θέμα αυτό να μην μας απασχολήσει μέχρι τον Μάρτιο».
Σε ερώτηση για το τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ σε περίπτωση που η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής, είπε ότι «από τη στιγμή που φύγουμε τι νόημα έχει μια πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή;», αν και διεμήνυσε πως «οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση εντολοδόχοι της ΝΔ».
Πάντως, ο κ.Κατσίκης ξεκαθάρισε ότι «σε περίπτωση που ο Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για το Σκοπιανό δεν θα την δώσουμε» ενώ υπογράμμισε πως ο αριθμός των 151 βουλευτών που χρειάζονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα βρεθεί.
«Δεν τίθεται θέμα ερώτησης αν η Κουντουρά ή ο Ζουράρις θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Έχετε ακούσει καμία τέτοια δήλωση αυτών των βουλευτών; » διερωτήθηκε ο κ.Κατσίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης