Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (υπ. Δήμαρχος Αθηναίων): Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, δεν έχω εξαρτήσεις ούτε φοβάμαι το πολιτικό κόστος

Γερουλάνος (υπ. Δήμαρχος Αθηναίων): Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, δεν έχω εξαρτήσεις ούτε φοβάμαι το πολιτικό κόστος
Πρέπει να μετατρέψουμε τον δήμο της Αθήνας από απρόσωπη γραφειοκρατία σε πολιτικό χώρο που μας φέρνει μαζί για να συναποφασίσουμε το μέλλον της πόλης μας
«Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, δεν έχω εξαρτήσεις ούτε φοβάμαι το πολιτικό κόστος και τις σκληρές αποφάσεις» δήλωσε ο υποψήφιος για το Δήμος της Αθήνας Παύλος Γερουλάνος υπογραμμίζοντας ότι «αυτό είναι κάτι που πάντα με βοήθησε όταν αναμετρήθηκα με μεγάλα προβλήματα».
Ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του στο ΑΜΝΑ δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών λέγοντας ότι «πρώτο μας μέλημα είναι να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του δήμου και όσων ζούμε κι εργαζόμαστε σε αυτήν την πόλη.
Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να μετατρέψουμε τον δήμο της Αθήνας από απρόσωπη γραφειοκρατία που μας κοντράρει συνέχεια σε πολιτικό χώρο που μας φέρνει μαζί για να συναποφασίσουμε το μέλλον της πόλης μας και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας απροστάτευτο».
Αναφερόμενος στην παγκόσμια προβολή που απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια η Αθήνα υποστηρίζει ότι «η πόλη έχει μια δεύτερη ευκαιρία να πετύχει ότι δεν κατάφερε με τους ολυμπιακούς καθώς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον διεθνών δικτύων πολιτισμού, τουρισμού, εμπορίου και νέας επιχειρηματικότητας»
Διευκρινίζει ωστόσο ότι «δεν θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το ενδιαφέρον αν δεν νιώσουμε πρώτα εμείς οι Αθηναίοι ότι η πόλη μας λειτουργεί για μας.
Αυτή είναι η δουλειά μας τώρα στο δήμο»
Ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας εύχεται για το νέο έτος να εμπλακεί καινούριος κόσμος στην πολιτική.
«Το 2019 θα έχουμε 5 εκλογικές αναμετρήσεις. Βουλευτικές, Ευρωβουλευτικές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Διαμερισματικές. Είναι σπάνια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μέσα σε μια χρονιά μπορούμε να μπολιάσουμε το πολιτικό δυναμικό της χώρας με κόσμο που φέρνει μια άλλη νοοτροπία στην πολιτική. Που πιστεύει ότι η πολιτική είναι χώρος προσφοράς και συλλογικής διεκδίκησης και όχι χώρος για μικρο-αλισβερίσια και προσωπικές ατζέντες».
Τέλος ερωτηθείς να σχολιάσει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και του Νάσου Ηλιόπουλου τις χαρακτηρίζει «επιστροφή στο χθες της κομματοκρατίας και της οικογενειοκρατίας», ενώ σημειώνει ότι η Αθήνα πρέπει να έχει ένα δήμαρχο που «υπηρετεί πρώτα τις ανάγκες των πολιτών και μετά τις όποιες δικές του φιλοδοξίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης