Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι κατά Καμμένου: Για άλλη μια φορά κραυγάζει άμετρα, προσπαθώντας ματαίως να συλλέξει ψήφους

tags :
Ποτάμι κατά Καμμένου: Για άλλη μια φορά κραυγάζει άμετρα, προσπαθώντας ματαίως να συλλέξει ψήφους
Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια αναφέρει το Ποτάμι
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο για τις δηλώσεις του σχετικά με την κήρυξη ΑΟΖ στο ανατολικό Αιγαίο τους επόμενους μήνες εξαπολύει το Ποτάμι, κατηγορώντας τον ότι «για άλλη μια φορά κραυγάζει άμετρα προσπαθώντας ματαίως να συλλέξει ψήφους».
«Ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια και ότι οι «προεκλογικές του εξαγγελίες» μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη χώρα.
Η δική του απόφαση να μιλήσει αφελώς για κήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στο Καστελόριζο, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την κυβέρνηση, αλλά προφανώς και με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι άλλη μια ένδειξη μεγάλης απερισκεψίας» υποστηρίζει το Ποτάμι.
«Καλούμε τον Πρωθυπουργό να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του, ώστε να πάψει τις άσκοπες, άστοχες και εκ του ασφαλούς πολεμικές ιαχές που μειώνουν την εικόνα σοβαρότητας της Ελλάδας στο διεθνές σκηνικό.
Οι επιθετικές εξάρσεις των γειτόνων μας, που τους οδηγούν ακόμη και σε πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, χωρίς την άδεια των ελληνικών αρχών πρέπει να αντιμετωπισθούν με σύνεση και αποφασιστικότητα και όχι με εθνικιστικά βεγγαλικά» υπογραμμίζει το Ποτάμι.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καμμένος ανέφερε σε δηλώσεις του από το Καστελόριζο ότι «η ΑΟΖ του Καστελλόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της πατρίδας μας», ότι «εντός των επομένων μηνών, η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές» ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Τουρκία λέγοντας πως «εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης