Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το χρίσμα για τον Δήμο της Αθήνας στον Ν. Ηλιόπουλο έδωε ο ΣΥΡΙΖΑ

Το χρίσμα για τον Δήμο της Αθήνας στον Ν. Ηλιόπουλο έδωε ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Ηλιόπουλος έχει μακρά πείρα σε... κομματικές θέσεις, ενώ έχει εργαστεί για μικρό χρονικό διάστημα και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας
Αυξάνονται οι πιθανότητες ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει ως υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα τον νυν υφυπουργό Εργασίας, Νάσο Ηλιόπουλο, όπως τουλάχιστον αναφέρθηκε από τον ραδιοσταθμό «24/7».
Απέναντι του θα βρει τον Κώστα Μπακογιάννη της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο στηρίζει και το Ποτάμι, τον Παύλο Γερουλάνο από το Κίνημα Αλλαγής και τον Νίκο Σοφιανό από το ΚΚΕ.
Όλα δείχνουν ότι η υποψηφιότητά του θα κλείσει και τυπικά την Παρασκευή 21/12, όταν θα συνεδριάσει η παράταξη «Ανοιχτή Πύλη».
Την υποψηφιότητά του «έδειξε» και μάλιστα με ανάρτηση στο Facebook και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
Στην ανάρτησή του τονίζει ότι: «Αυτό που ξεκινήσαμε το 2006 με τον Αλέξη, αυτό που δεν πετύχαμε στο παρά ένα το 2014 με τον Γαβριήλ, θα το πετύχουμε με το Νάσο, με συντεταγμένη συλλογική προσπάθεια, με σκληρή καθημερινή δουλειά. Τρίτη και φαρμακερή. Καλή μας επιτυχία, καλή δύναμη Νάσο!».

Ο κ. Ηλιόπουλος έχει μακρά πείρα σε... κομματικές θέσεις, ενώ έχει εργαστεί για μικρό χρονικό διάστημα και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του από το 2010 ως το 2013 ο 35χρονος Ηλιόπουλος διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού.
Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.
Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης