Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Καμία δυστοκία για τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας – «Φωτογράφισε» το Ν. Ηλιόπουλο

Σκουρλέτης: Καμία δυστοκία για τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας – «Φωτογράφισε» το Ν. Ηλιόπουλο
Η υποψηφιότητα Μπακογιάννη εχθρική ως προς την Αυτοδιοίκηση υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία δυστοκία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του προσώπου που θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος μάλιστα «φωτογράφισε» ως υποψήφιο τον νυν υφυπουργό Εργασίας, Ν. Ηλιόπουλο.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Ν. Ηλιόπουλου ο κ.Σκουρλέτης είπε πως «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».
Όσον αφορά τα όσα γράφονται και λέγονται για δυστοκία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσει τον υποψήφιο του για το μεγαλύτερο δήμο της χώρας ο κ.Σκουρλέτης είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο επικαλούμενος μάλιστα και τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, τονίζοντας ότι οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη είχαν ανακοινωθεί στις αρχές του έτους, τον Ιανουάριο.
«Το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη, υποστήριξε ότι «αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».
Ο κ.Σκουρλέτης εξαπέλυσε τα πυρά του και κατά του Κινήματος Αλλαγής, υπογραμμίζοντας πως η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται σε διαρκή αντικυβερνητική υστερία.
«Το Κίνημα Αλλαβγής βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στη ΝΔ.
Η μετεκλογική του στάση θα κριθεί από το ποσοστό που θα πάρει, αν θα είναι μικρό ή μικρότερο» επεσήμανε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και στις πολιτικές εξελίξεις που αυτή μπορεί να δρομολογήσει.
Αναφερόμενος στον Π. Καμμένο και στη στάση που θα τηρήσει ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι ελπίζει ότι θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις, ενώ επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου είναι η εξάντληση της τετραετίας.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης