Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Αυτόνομα στις εκλογές – Να είμαστε δυνατοί στην επόμενη Βουλή για να μη γυρίσουμε σε συντηρητικές λύσεις

Θεοδωράκης: Αυτόνομα στις εκλογές – Να είμαστε δυνατοί στην επόμενη Βουλή για να μη γυρίσουμε σε συντηρητικές λύσεις
Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μαθήματα λαϊκισμού, ο λαϊκισμός έχει γίνει μεταπτυχιακή επιστήμη επί ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Θεοδωράκης
Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές, υπάρχει η απόφαση του συνεδρίου υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα πρέπει να είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή έτσι ώστε η χώρα να μην γυρίσει σε συντηρητικές λύσεις.
«Η συντριπτική πλειοψηφία του συνεδρίου αποφάσισε αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού στις εκλογές.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή για εμάς.
Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην επόμενη Βουλή αλλιώς θα γυρίσει η χώρα σε συντηρητικές λύσεις και υπουργούς του '12 και του '13» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος σχετικά με τις ευρωεκλογές, τόνισε ότι «θα συνεργαστούμε με το ρεύμα Μακρόν, εάν γίνουν έγκαιρα οι διεργασίες από τη μεριά τους».
Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ.Θεοδωράκης αναφερόμενος στην Περιφέρεια Αττικής, υποστήριξε ότι «η κα.Δούρου απέτυχε παταγωδώς και δεν μας εκφράζει κανένας από τους άλλους υποψήφιους».
«Στην Περιφέρεια Αττικής θα ενισχύσουμε μια νέα πρόταση η οποία θα συμβολίζει την Περιφέρεια αλλιώς» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι μπήκε στην πολιτική για να λέει αλήθειες και αυτό θα πράξει έως το τέλος.
Ερωτηθείς για το πότε εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι η απάντηση βρίσκεται στον κ.Τσίπρα, ο οποίος όπως είπε, θα συμβουλευτεί τον καθρέφτη του, το πολύ πολύ τον Καμμένο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μαθήματα λαϊκισμού.
Ο λαϊκισμός έχει γίνει μεταπτυχιακή επιστήμη επί ΣΥΡΙΖΑ.
Τα προβλήματα της χώρας είναι ο λαϊκισμός και η αναποφασιστικότητα.
Λύνονται μόνο με τη συνταγή που προτείνει το Ποτάμι: επαΐοντες στα σημαντικά θέματα και όχι άνθρωποι του κομματικού μηχανισμού» είπε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος επεφύλασσε βολές και κατά της ΝΔ.
«Η ΝΔ σε κάποια πράγματα αντιγράφει το Ποτάμι.
Έχουμε μιλήσει πολύ νωρίτερα για την κατάργηση του ασύλου.
Δεν υφίσταται πλέον ανάγκη ασύλου.
Στα πανεπιστήμια πρέπει να λειτουργούν φοιτητικές οργανώσεις χωρίς κομματικούς εγκάθετους, όπως συμβαίνει π.χ. στη Σορβόννη» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης